Aktualno
GENERACIJA 2002 - SLOVO OD OSNOVNE ŠOLE
GENERACIJA 2002 - SLOVO OD OSNOVNE ŠOLE

Šolsko leto je okrog...za devetošolce, letnik 2002 se je včeraj odvilo zadnje dejanje....VALETA.

Klara, Larisa, Kaja, Lara, Lea, Maša, Jan, Rok, Aljaž, Rok in Boštjan so se z ostalimi sošolci poslovili od osnovnošolskih klopi, učiteljev ter zakorakali na pot odraščanja.

Ob spominu na prvi šolski dan leta 2008, ko so sedli v šolske klopi na Melincih, se je marsikomu zarosilo oko. Majhni otroci, z velikimi šolskimi torbami, radovedni in hkrati malo prestrašeni pogledi, pričakovanja.... Razvajanje na Melincih je prehitro minilo, že se je bilo treba pridružiti sošolcem v Beltincih. In kot bi trenil....naši malčki so odraščali, se razvijali in danes so pred nami fantje in dekleta, na katere smo lahko ponosni. Pod budnim očesom učiteljskega zbora so pripluli do zaključka osnovne šole. Učitelji, hvala vam!

Zopet stopamo v neznano...otroci in njihovi starši. Vendar tokrat na pot, katero je izbral vsak sam, vsak po svojih željah, sanjah, upih. Na pot, ki vodi do poklica, na pot odraslosti, na pot novih prijateljstev,...

Naj vam leta, ki ste jih preživeli skupaj, ostanejo v lepem spominu. Ko se boste srečevali in se smejali dogodivščinam, boste v mislih spet postali osnovnošolci, vendar vedite, da so brezskrba leta minila. Počasi boste prevzeli odgovornost zase, za svoja dejanja, za svoje življenje. Starši smo z vami, ob vas. Vedno boste naši otroci, vedite, da se lahko zanesete na nas. Vaša opora bomo, ko se boste smejali in z vami bomo še velikokrat jokali. Z vami se bomo veselili uspehov, vas tolažili ob nesrečnih ljubeznih.

Sledite svojim sanjam, bodite to kar ste!

 

SVET PRIPADA TISTIM, KI VERJAMEJO V SVOJE SANJE

 E-novice

Želite prejemati E-novice in obvestila KS Melinci ?

Utrinki iz galerije fotografij