GOSPODARSTVO
Šemen Štefan, prodaja medu
Šemen Štefan, prodaja medu
Šemen Štefan, prodaja medu

Čebelarimo s 600 panji. Od teh je 450 panjev po AŽ sistemu, ostali pa so DBG in 11-satni sistem.

Čebele prevažamo na različne paše po Sloveniji. Pridelujemo vse sorte medu, letos nudimo tudi posebnost, ajdov med.

V čebelnjaku, namenjenemu vdihavanju arom voska, medu in propolisa, je 40 prirejenih panjev za uživanje aerosola iz panjev z dvema ležiščema in dvema udobnima sedežema. Prijeten prostor je prepojen z aerosolom, ki skozi okrogle odprtine v ta namen posebej prirejenih postelj prihaja iz panjev in zato ni potrebna uporaba inhalatorjev (cevi z masko), ki na uporabnike delujejo neprijetno in moteče. Intenzivnost aerosola je z odpiranjem ali zapiranjem okroglih odprtin mogoče samodejno uravnavati.

Po želji obstaja tudi možnost uživanja svežega cvetnega prahu direktno iz panja. V zgornji etaži je prostor za počitek ter hkrati uživanje aerosola za več oseb, v spodnjem delu čebelnjaka pa za dve osebi naenkrat. Razgled z balkona nad čebelnjakom je na park in ribnik. Vse našteto je v sestavi šumenja čebel in pristnosti vonja iz panjev ter njihove okolice.

Odlična lokacija ob Muri

Nudimo tudi vse vrste medu ter ostalih čebeljih izdelkov in pridelkov. Goste vabijo tudi novozgrajena savna in preostala infrastruktura, ki bogati bivalno ponudbo.

Lokacija se nahaja na Melincih, ki so 12 km oddaljeni od Murske Sobote. V bližini objekta (500 m) je reka Mura s svojevrstno floro in favno, do katere vodijo skozi gozd številne stezice in mrtvice. Številne možnosti obstajajo tudi za vse ljubitelje kolesarjenja in sprehodov. V bližnji Gornji Bistrici (2 km) obstaja tudi možnost vožnje z brodom po reki Muri ter domače kulinarične ponudbe ob vikendih (mürske ribe …). V bližini so tudi številna znana zdravilišča s termalno vodo: Banovci (4 km), Moravske toplice (15 km), Lipa Lendava (15 km).

Šemen Štefan s.p. prodaja medu
Lipa 145 A
9231 Beltinci
Tel: +0386 (0)2 541 1338
GSM: +0386 (0)31 787 235
E: semen.stefan@gmail.com

  • Raznovrstni sortni medovi

    Raznovrstni sortni medovi
  • Apartma kot v pravljici

    Apartma kot v pravljici
  • Zanimivost čebelnjaka na vozu

    Zanimivost čebelnjaka na vozu
GOSPODARSTVO
Utrinki iz galerije fotografij