Aktualno
Z LJUBEZNIJO ZA MARTINO
Z LJUBEZNIJO ZA MARTINO

V nedeljo 17. februarja popoldne je bil v Oštariji Kovač Melinci dobrodelni koncert v organizaciji KUD Melinci.

Nastopili so MLADI POMURCI, PRAŠNATI, AETERNUM, BETKA LEBAR, COLOR VOICE, MACHO IN MEJKE, SKUPINA SKOK, s svojim plesom pa sta se predstavila tudi Martina Smodiš in Roman Maček. Skozi prireditev sta nas na izvirni način popeljala Tamara in David.

Tudi najbolj nore upe organizatorjev je presegla množica obiskovalcev, ki se je zbrala v dvorani. Takšnega vzdušja se ne da opisati z besedami, kaj takega je potrebno le doživeti. Smeh in solze, bučni aplavzi in neverjetna energija, ki je napolnila prostor, je preprosto odtehtala vsak trud, ki je bil vložen v pripravo prireditve.

Iskrena in velik HVALA vsem nastopajočim, ki ste se odzvali našemu povabilu. HVALA vsem posameznikom, ki ste s svojim prispevkom dvignili prireditev na zavidljiv nivo. In HVALA vama MARTINA IN ROMAN.

Na spodnji povezavi si lahko ogledate prispevek na RTV Slovenija in sicer od 6 minute in 39 sekunde naprej.

https://4d.rtvslo.si/arhiv/porocila/174596232

 

Zahvala sponzorjem, donatorjem in podpornikom prireditve: občina Beltinci, KS Melinci, Oštarija Kovač Melinci, Tilia print Beltinci, Dugar komerc Melinci, Kalia Beltinci, Trgovina Gradnja PE Melinci, Pekarna Čeh Beltinci, GMT M. Sobota, Picolo bar Melinci, Bufet Melinci, Naš bar Melinci, Združenje SAZAS, K3 Beltinci, Rdeči križ Slovenije Območno združenje M. Sobota.

 

 E-novice

Želite prejemati E-novice in obvestila KS Melinci ?

Utrinki iz galerije fotografij