Aktualno
TEDEN LJUBITELJSKE KULTURE 2017
TEDEN LJUBITELJSKE KULTURE 2017

Slovenija se s tednom ljubiteljske kulture pridružuje evropskim državam, ki se vsako leto poklonijo ljubiteljskim kulturnim ustvarjalcem ter opozorijo na pomen, kakovost in množičnost ljubiteljske kulture v sodobni družbi.

Namen projekta je priznanje več kot 107.000 kulturnim ustvarjalcem, ki svojo energijo in čas ljubiteljsko (torej brez plačila za svoje delo) namenjajo kulturi. Projekt prek pestrega kulturnega dogajanja povezuje vse prebivalce Slovenije in zamejstva in izpostavlja kulturni ter družbeni pomen ljubiteljske kulture v naši državi.

S Tednom ljubiteljske kulture osveščamo in pod enotno podobo predstavljamo vse, ki svoj talent, čas in energijo namenjajo ljubiteljski kulturi ter tako bogatijo sebe in družbo.

TEDEN LJUBITELJSKE KULTURE 2017 poteka med 12. in 21. majem 2017. Projektu se pridružuje tudi KUD Melinci in sicer z javnimi vajami pevskega zbora v Murski Soboti ter s promocijsko akcijo TLK KUKALO, pesniški in fotografski natečaj.

Sodelujete lahko vsi, ki na spletni povezavi www.tlk2017.positiva.si oddate svojo fotografijo ali verz. Strokovna žirija so obiskovalci spletne strani, ki s svojimi glasovi izberejo najbolj izvirne, najbolj nenavadne in nasploh naj pesmi in fotografije. Sodelovanje v natečaju je nagradnega značaja. Več informacij najdete na spletni ali facebook strani TLK.

Vabljeni k sodelovanju in glasovanju!

 E-novice

Želite prejemati E-novice in obvestila KS Melinci ?

Utrinki iz galerije fotografij