Aktualno
AKTIVNOSTI ODBORA ZA DRUŽBENE DEJAVNOSTI
AKTIVNOSTI ODBORA ZA DRUŽBENE DEJAVNOSTI

Zimski meseci so za nami in tudi aktivnosti, katere smo za vas pripravili, zato krajši pregled.

Odbor za družbene dejavnosti Sveta KS Melinci, ki ga sestavljamo Marjana, Kristian in Tina, smo v zimskih mesecih pripravili niz aktivnosti, s katerimi smo želeli popestriti zimske večere našim krajanom. Trudili smo se pripraviti teme, ki bi bile zanimive za širši krog obiskovalcev, zato smo vas tudi pozvali k sodelovanju s konkretnimi predlogi. Žal jih letos ni bilo veliko, zato smo sami zaorali ledino in za vas pripravili program, ki ga na kratko povzemam:

- zdravnica dr. Marjeta Maroša Meolic nam je pripravila predavanje na temo prehladna obolenja in preventiva;

- z družino Šemen smo pri čebelnjaku pripravili dan odprtih vrat, kjer smo se seznanili z apiterapijo;

- na pobudo krajana smo v sodelovanju z občino in Komuno Beltinci pripravili dan odprtih vrat na čistilni napravi;

- v sodelovanju z gospo Dubravko Skuhala iz Kalie Beltinci smo imeli delavnico na temo advent-božič, kjer smo izdelovali dekoracijo;

- pripravili smo proslavo in druženje za starejše krajane. Tiste, ki se zaradi bolezni srečanja niso mogli udeležiti, smo v mesecu decembru obiskali na domu;

- gostili smo člane KUD Goričko iz Gornjih Petrovec, kateri so nam pripravili "Veseli večer";

- ob dnevu žena in materinskem dnevu smo pripravili druženje za žene;

- gospa Skuhala iz Kalie Beltinci nam je povedala nekaj o vrtu in rožah.

 

Nekatere aktivnosti zaradi premalega interesa niso bile realizirane, zato mogoče kdaj drugič ali malo drugače. Hvala vsem, ki ste se naših srečanj udeležili. Upamo, da ste bili zadovoljni. Tisti, ki vas nismo uspeli prepričati, upamo, da se nam boste pridružili v prihodnje. Veseli bomo vaših pobud, predlogov... Nam idej ni zmanjkalo. Nasprotno! Veliko jih je in upamo, da bodo tudi vam všeč.

Ob tej priložnosti še enkrat zahvala vsem, ki ste nam pomagali pri izvedbi naših načrtov, vrtcu Melinci in šoli Beltinci za sodelovanje na proslavah ter seveda vam za obisk!

 

 

 E-novice

Želite prejemati E-novice in obvestila KS Melinci ?

Utrinki iz galerije fotografij