Aktualno
PRIHAJAJOČI DOGODKI
PRIHAJAJOČI DOGODKI

Odbor za družbene dejavnosti sveta KS Melinci v prihajajočih mesecih pripravlja različne aktivnosti.

Pred nami so krajši dnevi, zato pa toliko daljši večeri. Porodila se je ideja, da za naše krajane in seveda vse, ki se nam boste želeli priključiti, pripravimo različne aktivnosti. Skušali smo slediti načelu "za vsakogar nekaj". Upamo, da smo pripravili pester izbor dogodkov, katerih se boste z veseljem udeležili. Seveda pa vas vabimo, da tudi sami podate predloge in ideje, kaj bi želeli še videti, doživeti...

 

Pregled dogodkov:

- v petek, 23. oktobra ob 19.00 uri bomo v Kulturnem domu prisluhnili predavanju dr. Marjete Maroša Meolic. Tema predavanja so prehladna obolenja, zaščita pred njimi, nasveti, kaj lahko storimo sami... Zdravnica je pediatrinja, zato se bomo dotaknili tudi zdravja otrok, z veseljem pa bo odgovorila na vaša vprašanja.

- v nedeljo, 8. novembra med 13.00 in 16.00 uro bomo skupaj s čebelarjem Šemen Štefanom pripravili dan odprtih vrat, pri njegovem čebelnjaku v bližini čistilne naprave. Na voljo bo degustacija medu in medenih izdelkov, predstavljena bo apiterapija, ki se v čebelnjaku izvaja.

- v petek, 27.11. ob 17.00 uri bomo v Kulturnem domu ob strokovnem vodstvu gospe Dubravke Skuhala iz vrtnega centra Kalia Beltinci izdelovali adventno-božično dekoracijo. Ob tem bo tudi možnost nakupa božičnih aranžmajev.

- v nedeljo, 29.11. bomo tradicionalno pogostili naše starejše krajane. Program bomo začeli s sveto mašo, nadaljevali s kulturnim programom, pogostitvijo in druženjem.

- v soboto, 19.12. pripravlja KUD Melinci tradicionalni letni koncert.

 

V mesecu januarju bomo z aktivnostmi nadaljevali, seveda pa vas bomo sproti obveščali.

Vabimo vas, da se nam pridružite!

 

 

 

 E-novice

Želite prejemati E-novice in obvestila KS Melinci ?

Utrinki iz galerije fotografij